Waarom Compass Housing?

Compass Housing faciliteert huiseigenaren en investeerders bij het vinden van een geschikte huurder.

Wij begrijpen als geen ander dat er veel komt kijken bij het verhuren van uw woning. Compass Housing begeleidt u door het gehele proces. Het is onze doelstelling om uw woning voor de best mogelijke prijs te verhuren waarbij de wensen van zowel huurder als verhuurder zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd.

Met onze brede kennis van de Amsterdamse verhuurmarkt, ruime ervaring en ons grote netwerk zijn wij optimaal in staat uw woning vlot en zorgeloos te verhuren.

Wij navigeren u naar de perfecte huurder!

Compass Housing is uw lokale verhuurmakelaar die al uw zorgen uit handen neemt en louter betrouwbare huurders aan u voorstelt. Wij richten ons voornamelijk op buitenlandse professionals (expats) uit ons uitgebreide en internationale netwerk die tijdelijke woonruimte zoeken. Voordat er een huurovereenkomst wordt opgesteld verifiëren wij uiteraard de betrouwbaarheid van de huurder.

Bent u geïnteresseerd om uw woning aan te bieden voor verhuur via Compass Housing, of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Compass Housing heeft onder andere business professionals geplaatst voor de volgende Internationale bedrijvenHeeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen