Verhuurproces

Zodra u ons de opdracht geeft uw woning te verhuren zal Compass Housing alle zorg uit handen nemen. Wanneer wij uw huissleutel in ontvangst nemen zorgen wij ervoor dat alle afspraken helder zijn. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van wat u van ons als bemiddelaar kunt verwachten en dat er geen onbeantwoorde vragen meer zijn zodat u uw woning zorgeloos kunt verhuren.

Advies
Wij komen vrijblijvend bij u langs om al uw vragen te beantwoorden. Wij leggen alle relevante wet- en regelgeving uit en geven u advies met betrekking tot de verhuurprijs.

Foto's
Wij zorgen dat er professionele foto’s gemaakt worden om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Marketing
Wij verzorgen het gehele marketingproces. Uw woning wordt o.a. geadverteerd op de meest bekende verhuursite van Nederland, Pararius.nl. Daarnaast adverteren wij ook op een aantal expat- gerelateerde sites.

Bezichtigen
Wij begeleiden kandidaat huurders bij het bezichtigen van de woning.

Huurders
De huurders die wij plaatsen worden altijd grondig nagetrokken voordat zij uw woning betrekken.

Contracten
Wij
bieden een verhuurovereenkomst aangepast op uw situatie.

Check in/out
Wij zorgen voor zowel de check-in als out. Dit doen wij door een rapport op te stellen om de huidige staat van de woning vast te leggen, zowel wanneer de huurder uw woning intrekt als wanneer de huurder uw woning verlaat.

Compass Housing heeft als doelstelling om de wensen van zowel de huurder als verhuurder zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Voor ons is het van belang dat er een goede ‘match’ is tussen beide partijen zodat geen van beide voor onaangename verrassingen komt te staan.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen