Short Stay Rentals

Wilt u voor kortere tijd in Amsterdam verblijven, dan zijn onze Serviced Apartments een ideale oplossing. Wij helpen u graag bij het vinden van een woning die te boeken is vanaf slechts 7 nachten en tevens makkelijk opzegbaar is. Dat wil zeggen dat bij woningen die verhuurd worden voor korter dan 6 maanden u niet vast zit aan een contract en de boeking op elk moment te annuleren is met slechts een opzeggingstermijn van 7 nachten. De woningen zijn altijd volledig gemeubileerd en de kosten voor gas, licht, water, tv en internet zijn in de prijs inbegrepen. De woningen zijn volledig klaar om te bewonen; van keukengerei tot linnen, handdoeken en tandenborstel, alles is aanwezig! Tevens worden de woningen wekelijks professioneel schoongemaakt. U betaalt een nachtprijs waardoor u een boeking kunt maken vanaf en tot elk gewenste start- en vertrekdatum, u betaalt dus nooit teveel!

Serviced Apartments zijn een uitstekende oplossing als u tijdelijk in Amsterdam wilt verblijven en zijn vaak een uitstekende uitkomst voor expats. Ook kan het een goede tussenoplossing zijn wanneer u al in Amsterdam bent maar nog geen permanente woning heeft kunnen vinden.

Waarom zou ik een Serviced Apartment boeken in plaats van een hotelkamer?

Bij een Serviced Apartment krijgt u wél de services zoals u die gewend bent bij een hotel maar heeft u een volwaardig appartement waar u veel meer ruimte en privacy heeft. Een Serviced Apartment geeft u veel meer de mogelijkheid zich thuis te voelen dan wanneer u in een hotel verblijft. Ziet u hieronder een aantal verschillen.


Indeling van een hotelkamer en van een Serviced Apartment

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen